Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Έγινε κόμικ ο Γκέκας!


Στον αγαπημένο ποδοσφαιριστή των οπαδών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξελίσσεται ο Έλληνας επιθετικός, Φάνης Γκέκας, ο οποίος σκοράρει ανελλιπώς, έχοντας πετύχει... 9 τέρματα σε 10 συμμετοχές του στην Bundesliga.

Τα σχόλια του γερμανικού Τύπου για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού είναι διθυραμβικά, ενώ τα αφιερώματα στο πρόσωπό του φιλοξενούνται καθημερινά σε εφημερίδες, περιοδικά, ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αλλά και στο επίσημο site του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η μανία για τον Γκέκα έχει καταλάβει τους πάντες, ξεκινώντας από τον προπονητή της Άιντραχτ, Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τον τεράστιο Γκερντ Μίλερ, μέχρι τους απλούς φιλάθλους οι οποίοι τον αποθεώνουν σε κάθε του παιχνίδι.

Μετά τον χαρακτηρισμό «κύριος Αποτελεσματικότητα» που του απέδωσαν πρόσφατα, ο Λαρισαίος επιθετικός έγινε και κόμικ, στο οποίο απεικονίζεται ως σύγχρονος Ερμής, φορώντας αρχαιοελληνικό χιτώνα στα χρώματα της Άιντραχτ και γαλανόλευκα πέδιλα, ενώ στο χέρι του κρατά το κηρύκειο με το έμβλημα του συλλόγου, δείχνοντας το δρόμο προς στην έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...