Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

EUROPA LEAGUE: Ελπίζουν και οι 3

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=495085&v=0&q=80&w=300&h=225Οι τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στους ομίλους του Europa League δίνουν απόψε κρίσιμους αγώνες για να μείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης... Η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με την Άντερλεχτ (22.05), ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με την Βιγιαρεάλ (20.00) και ο Άρης στην Μπάι Αρίνα με την Λεβερκούζεν (20.00)
 
Ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Βιγιαρεάλ έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς η ισπανική ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και τρίτη στο πρωτάθλημά της, αλλά στην καυτή Τούμπα μπορεί να λυγίσει. Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Γκαρσία και στην αποστολή για τον Μουσλίμοβιτς. 
 
Μετάδοση του αγώνα από τον ΑΝΤΕΝΝΑ. Μπριζ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.
 
Η βαθμολογία: Βιγιαρεάλ 6, ΠΑΟΚ 4, Ντινάμο 4, Μπριζ 2. 
 
Ο Άρης καλείται να παίξει έξυπνα και αποφασιστικά για να πάρει αποτέλεσμα στο Λεβερκούζεν και να συνεχίσει να ελπίζει στην πρόκριση. Από τη NOVA η μετάδοση.Στο άλλο ματς η Ρόζεμποργκ υποδέχεται την Ατλέτικο.
 
Η βαθμολογία: Λεβερκούζεν 5, Άρης 4, Ατλέτικο 4, Ρόζεμποργκ 3. 
 
Και η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την φορμαρισμένη Άντερλεχτ με στόχο να ξεπεράσει τα προβλήματά της και τις...αμέτρητες απουσίες και να πάρει τη νίκη που θα την φέρει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στους 32. Μετάδοση από τον ΑΝΤ1.Χάιντουκ-Ζενίτ θα παίξουν στο Σπλιτ. 
 
Η βαθμολογία: Ζενίτ 9, ΑΕΚ 3, Άντερλεχτ 3, Χάιντουκ 3.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...