Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Γκοβού και πάλι... κραιπάλη

Ο Γάλλος, πάρά τις παρατήρησεις και το "τελεσίγραφό" του Παναθηναϊκού, δε λέει να συνετιστεί και άρχισε πάλι τα νυχτοπερπατήματα.



Αυτή τη φορά, η ισοπαλία με τη Λάρισα ήταν η αφορμή για να βγεί, να ξεσκάσει και να ξεχαστεί. Ο 31χρονος επιθετικός, άρχισε το νυχτερινό..."τούρ" του, αργά το βράδυ του Σαββάτο από το κέντρο της Αθήνας και κατέληξε σε μαγαζί στρίπ σώου της λεωφόρου Συγγρού.

Αν και ο Παναθηναϊκός είχε προπόνηση το πρωΪ της Κυριακής, ο Γκοβού έμεινε έξω μέχρι τις 05:30 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να μην πάει στην Παιανία, για να προπονήθεί επικαλούμενος ενοχλήσεις.

Όπως όλα δείχνουν, η αντίστροφη μέτρηση για να δεί ο Γάλλος την πόρτα της εξόδου έχει αρχίσει για τα καλά, καθώς η διοίκηση των "πρασίνων" έχει ενημερωθεί για το νέο ξενύχτι του "Ουίσκι Γκοβού", όπως τον αποκαλούν οι συμπατριώτες του.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...