Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Οι τοπικές βροχές κυρίως στα νοτιοανατολικά, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για σήμερα.



Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για σποραδικές βροχές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. 
 
Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα στα βορειοδυτικά καταιγίδες. 
 
Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νησιά του Ιονίου νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νότια βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα πιθανώς να είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ανατολικά και νότια. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...