Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ανέκδοτο τα περί σκανδάλου...


http://redplanet.gr/ast/cov/GI/GIAXOS_2010_11_14_19_16_22_b.jpg
Ορισμένοι βάφτισαν... σκάνδαλο το ότι θα παιχτεί το β' μέρος στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός στο μεσοδιάστημα των ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, την ώρα μάλιστα...



που ο Γιάχος έκανε τα δικά του στο πρώτο ημίχρονο, αδικώντας κατάφωρα τον Ολυμπιακό.

Ορισμένοι... πρόλαβαν να βγάλουν "πόρισμα"... Έκαναν λόγο για "σκάνδαλο" στην απόφαση του Θανάση Γιάχου να διακόψει το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό στο ημίχρονο, με το σκεπτικό ότι οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα των Κρητικών, άρα είχαν κάθε λόγο να θέλουν την συνέχιση του ματς κάποια άλλη στιγμή, όπου η κατάσταση θα ήταν καλύτερη. 
Ισχύει; Μάλλον όχι, έστω και αν "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα". Αν θέλει κάποιο να βρει αδικία, θα την ανακαλύψει ο κόσμος να χαλάσει...


To ακυρωθέν γκολ και το σκληρό παιχνίδι του Εργοτέλη

Κατ' αρχάς, πέρασε στα πολύ ψιλά η διαιτησία του Θανάση Γιάχου σε... αγαστή συνεργασία με τους δυο βοηθούς του και περισσότερο με τον δεύτερο, Δημήτρη Μπιτσίδη.
 
Ο Θρακιώτης λάινσμαν (να θυμηθούμε και την κλασική ορολογία), ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ των Πειραιωτών στο 22ο λεπτό, για το οποίο οι ερυθρόλευκοι πολύ σωστά υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία μιας και επρόκειτο για στημένη φάση και ο βοηθός είχε την ευθεία. Άρα, κάθε δικαιολογία ακούγεται "βερεσέ", μιας και οι ερυθρόλευκοι βλέπουν αυτό που συνέβη ως γεγονός και όχι το αν συνέβη επίτηδες. Από εκεί και πέρα, ο ρέφερι από το νησί της μαστίχας ανέχτηκε πολύ το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Νίκου Καραγεωργίου και έδωσε την πρώτη κίτρινη στο... 44' πάνω στον Ολίσε.

"Σφήνα" το ταξίδι ανάμεσα στα δυο ντέρμπι

Όμως, δεν ήταν μόνο η διαιτησία του Γιάχου, καθώς οι Πειραιώτες μόνο ευνοημένοι δεν βγαίνουν από την διακοπή και την μεταφορά του υπόλοιπου αγώνα ανάμεσα σε δυο αγώνες-φωτιά με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. 
 
Οι ερυθρόλευκοι έχουν την Κυριακή να υποδεχτούν τον ανεβασμένο Δικέφαλο του Βορρά στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", τρεις ημέρες μετά θα κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να παίξουν ένα ημίχρονο με τον Εργοτέλη, θα επιστρέψουν στην Αθήνα και το Σάββατο θα πάνε στο ΟΑΚΑ να αναμετρηθουν με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. 
 
Κάποιοι πηγαίνουν να πείσουν την κοινή γνώμη πως "δάχτυλος" του Ολυμπιακού θέλησε να γίνει όλο αυτό και βγαίνει... κερδισμένος.

Πόσα γκολ να έβαζε;

Το παιχνίδι, όπως αναφέρουν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Παγκρήτιο, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει καθόλου, διότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν "βούρκος" και κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των παικτών των δυο ομάδων. 
 
Όσοι υποστηρίζουν ότι η διακοπή στο ημίχρονο επιβλήθηκε επειδή ο Ολυμπιακός δεν είχε σκοράρει, μπορεί πολύ απλά να... φρεσκάρει ελαφρώς τη μνήμη του, διότι γκολ επιτεύχθηκε, αλλά ακυρώθηκε. Μήπως να πετύχαινε 3-4, μπας και μετρούσε το ένα; Στοιχειώδης σοβαρότητα χρειάζεται και απλή καταγραφή των δεδομένων.

Να δείξουν χαρακτήρα οι Πειραιώτες

Όπως και να 'χει, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι παίκτες έχουν να ανέβουν ένα "Γολγοθά" το προσεχές διάστημα, όμως καλούνται να δείξουν χαρακτήρα, κατακτώντας όλους τους βαθμούς και παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η φετινή ομάδα είναι φτιαγμένη για καλή μπάλα και τίτλους στο φινάλε της σεζόν. Τόσο απλά...

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...