Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Σε 6 ώρες η Μπάγερν πούλησε και τα 66.000 εισιτήρια

http://s.enet.gr/resources/2010-12/1721-thumb-medium.jpgΟύτε για δείγμα δεν έχει μείνει εισιτήρια απούλητο για το παιχνίδι της Μπάγερν με την Ίντερ στις 15 Μαρτίου... Οι οπαδοί των Βαυαρών ανυπομονούν να πάρουν «εκδίκηση» για την ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι τα 66.000 μαγικά χαρτάκια έκαναν «φτερά» σε μόλις έξι ώρες!

Η ομάδα του Μονάχου έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την κλήρωση της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρότι κάθε φίλαθλος μπορούσε να παραγγείλει μόνο μέχρι δύο εισιτήρια, 33.000 μέλη του συλλόγου τα εξαφάνισαν σε χρόνο ρεκόρ.

«Κάθε ένα από τα 66.000 εισιτήρια έχει πουληθεί», δήλωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μάρκους Χέρβικ, υπεύθυνος Τύπου της Μπάγερν.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...