Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Χαμός στην Σούπερ Λίγκα


Χαμός έγινε στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα. Νικόλας Πατέρας, Αχιλλέας Μπέος, Βαγγελης Μαρινάκης και Γιώργος Κωνσταντινίδης έστησαν έναν καυγά άνευ προηγουμένου ανταλλάσοντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς μεταξύ τους!

Στην αρχή σήκωσε τους τόνους επικίνδυνα ο πρόεδρος της Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος και έκανε λόγο για τραμπουκισμούς στο πρόσφατο ντέρμπι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κωνσταντινίδης αντέδρασε στους ισχυρισμούς του Μαρινάκη με ειρωνικό χαμόγελο, γεγονός που εξόργισε τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού ο οποίος χαρακτήρισε τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ «φαιδρό υποκείμενο»!
Ο Κωνσταντινίδης αντέδρασε από την πλευρά του λέγοντας στον Μαρινάκη ότι του επιστρέφει όλους τους χαρακτηρισμούς:
«Έχεις ρίξει πολύ το επίπεδο και σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς»,

«Θα έρθω εκεί και θα σε πιάσω από το σβέρκο, όπως έπιαναν οι μπράβοι σας τον Φουστέρ» απάντησε ο Μαρινάκης.
Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ τον προκάλεσε να πλησιάσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε κίνηση. Αν δεν τον έπιανε ο Πατρίκ Κομνηνός που βρισκόταν δίπλα του καθώς και άλλοι παράγοντες που σηκώθηκαν αμέσως, είναι βέβαιο πως οι δύο άνδρες θα έρχονταν στα χέρια.
Στην συνέχεια ο Μαρινάκης αναφέρθηκε στην απόφαση αθώωσης του Παναθηναϊκού λέγοντας:
«Δεν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη. Τι πράγματα είναι αυτά;»
Ο Nικόλας Πατέρας απάντησε άμεσα λέγοντας:
«Εσύ ως τι είσαι εδώ; Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ή της Θύρας 7; Εμείς είπαμε τίποτα που αθωώθηκες με την ιστορία με τον Κάκο;»
Kάπου εκεί μπλέχτηκε και ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος φέρεται να είπε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού:
«Δεν έχεις ούτε το 10% των μετοχών του Παναθηναϊκού».
Η παρουσία του τελευταίου στο ΔΣ της Λίγκας εξόργισε τον Πατέρα ο οποίος φώναξε:
«Πέρασε έξω ρε λαμόγιο. Σήκω φύγε από εδώ. Εσύ και όλη σου η οικογένεια δεν έχετε ούτε το 10% του Ολυμπιακού Βόλου. Με ποιο δικαίωμα έρχεσαι εδώ μέσα; Δεν μιλάμε με υπόδικους».
Ο Μπέος σήκωσε το γάντι και απάντησε ως εξής:
«Άσε μας ρε Φιλιππίδη που θα μου πεις τι θέλω εγώ εδώ.». Στο άκουσμα της συγκεκριμένης φράσης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αντέδρασε λέγοντας :
«ποιον είπες Φιλιππίδη ρε;»
για να ανταπαντήσει ο Μπέος:
«είσαι Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί. Πόσες μετοχές έχεις;»
και στην συνέχεια αποχώρησε πριν πάρουν και άλλο έκταση τα γεγονότα καθώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η περαιτέρω ένταση αποφεύχθηκε.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην αυγή του 2011… και για την ιστορία, στο προηγούμενο Δ.Σ. της Λίγκας, οι παράγοντες συμφώνησαν μεταξύ τους να ρίξουν τους τόνους και να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά!
  newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...