Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Μάχη» για Πέτροβιτς!

http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/edarticle_content/article/2010_12/694184.jpgΣε ρυθμό… Πέτροβιτς κινούνται μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού, η Σεβίλλη είναι έτοιμη να αρχίσει συζητήσεις μαζί του, όμως ο Ολυμπιακός αν καταθέσει την πρόταση στην Παρτίζαν θα έχει… πλεονέκτημα!
 

Σεβίλλη, Τότεναμ και Φιορεντίνα είναι οι ομάδες που παρακολουθούν στενά τον Ράντοσαβ Πέτροβιτς, ωστόσο ο μέσος της Παρτίζαν βρίσκεται και στη λίστα του Ολυμπιακού.
 
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τον παρακολουθεί αρκετούς μήνες, έχει συλλέξει αρκετές πληροφορίες και τις έχει μεταφέρει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
 
Οι Σέρβοι ζητούν 3 εκατ. ευρώ, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι Σεβιγιάνοι είναι έτοιμοι να αρχίσουν συζητήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου και μάλιστα αισιοδοξούν.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα ατού, τον Κοβάσεβιτς.
 
Ο τεχνικός σύμβουλος του Θρύλου διατηρεί καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της Παρτίζαν, και αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κάνει επίσημη πρόταση θα έχει…
 
πλεονέκτημα. 
 
«Θέλω μια νέα αρχή, κάθε παίκτης επιθυμεί να παίξει σε έναν σύλλογο με φιλοδοξίες που να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο Πέτροβιτς!
 



24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ