Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Κλέφτες με... επιχειρηματικό πνεύμα

http://www.newsbeast.gr/files/temp/C48544189F694C9EF720AC6722404C5B.jpgΈστησαν επιχείρηση αλλά λογάριασαν χωρίς... την αστυνομία.
Κανονική επιχείρηση είχαν στήσει δυο Έλληνες ηλικίας 19 και 28 ετών, στη Χαλκίδα, και μάλιστα χωρίς κεφάλαιο... και φυσικά όλα τα έσοδα «μαύρα». Έκλεβαν μηχανάκια, τα έκαναν ανταλλακτικά, τα οποία στη συνέχεια πουλούσαν μέσω Διαδικτύου.

Τη δράση τους σταμάτησαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ όταν από ένα τυχαίο έλεγχο στην πόλη της Χαλκίδας άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με την δράση και τα έργα των ευφάνταστων «επιχειρηματιών».

Όπως αποδείχθηκε μόνο το τελευταίο εξάμηνο είχαν μετατρέψει σε ανταλλακτικά 10 μηχανάκια, που είχαν κλέψει από την περιοχή της Χαλκίδας.

Σε ερημικές τοποθεσίες της Χαλκίδας, καθώς και σε κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν πέντε από τις παραπάνω κλαπείσες μοτοσικλέτες καθώς και μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών – εξαρτημάτων αυτών.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας ερευνούν αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές ή αξιόποινες πράξεις.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...