Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

«Καλήν ημέραν άρχοντες…»

Τα κάλαντα έψαλαν στους άρχοντες του τόπου μας, κατά τα ειωθότα, η ΣΕΤΤΗΛ, η Φιλαρμονική Πύργου, το ΚΑΠΗ, διάφορες αυτοσχέδιες χορωδίες και όσοι είχαν τη διάθεση να δώσουν γιορτινό τόνο «στ’ αρχοντικό τους».

Μέσα σ’ ένα κλίμα μουντό από την οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο, από την κακή στιγμή που σημάδεψε χθες την Ηλεία, με τις τέσσερις νέες ψυχές που «φτερούγισαν» ξαφνικά στον ουρανό, βρέθηκε δύναμη, αισιοδοξία και διάθεση για να χρωματιστεί με νότες και φωνές η παραμονή των Χριστουγέννων.

Σίγουρα, περνάμε τα δυσκολότερα Χριστούγεννα των τελευταίων δεκαετιών και η ευχή όλων είναι του χρόνου τέτοιες μέρες να υπάρχει περισσότερη αισιοδοξία, περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη για ανάταση και επάνοδο σε μια θετική προοπτική για τον τόπο μας.

Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το σχόλιό μας, η Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων» και η ΣΕΤΤΗΛ λένε τα κάλαντα στον τελευταίο νομάρχη της Ηλείας και αυριανό αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Καφύρα ενώ το Α΄ ΚΑΠΗ Πύργου τα είπε στον δήμαρχο Μάκη Παρασκευόπουλο.
Χρόνια πολλά!
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...