ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Πρόγραμμα ενίσχυσης αμπελοκαλλιεργητών

Πρόγραμμα ενίσχυσης αμπελοκαλλιεργητών
Με 2,84 εκ. ευρώ θα ενισχυθούν οι αμπελοκαλλιεργητές μέσα στο 2011 για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Κουτσούκου...
...«με τις αποφάσεις αυτές θα αναδιαρθρωθούν το επόμενο έτος τουλάχιστον 2.625 στρέμματα του αμπελώνα της χώρας».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Κουτσούκος αναφέρει: «Για το σκοπό αυτό οι αμπελοκαλλιεργητές θα ενισχυθούν με το ποσό 2,84 εκ. ευρώ. Με τέτοιου είδους εξειδικευμένες ενέργειες, στοχεύουμε στην ανασυγκρότηση και ενίσχυση της εξωστρέφειας ενός ιδιαίτερα κρίσιμου για την χώρα μας τομέα, στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, στην καλύτερη σύνδεσή του με τις απαιτήσεις του καταναλωτή και της αγοράς».

Επίσης ο κ. Κουτσούκος δήλωσε: «Κάθε μας απόφαση, λαμβάνεται με γνώμονα την διαφάνεια, την απλούστευση των διαδικασιών, την άρση των αντικινήτρων που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη. Για τον λόγο αυτό οι κατανομές που αποφασίστηκαν, ήταν αποτέλεσμα των προτάσεων των Ν.Α και των επιτόπιων ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουμε ένα πάγιο αίτημα των παραγωγών του κλάδου.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι αμπελουργοί υλοποιήσουν το πρόγραμμά τους ως τις 10 Ιουνίου , θα ενισχυθούν χωρίς την υποχρέωση κατάθεσης εγγυητικής επιστολής η έκδοση και το κόστος της οποίας λειτουργούσε αποτρεπτικά για τους παραγωγούς».

Για την Ηλεία το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης αμπελώνων αφορά σε 3,031 εκτάρια και το αντίστοιχο ποσό ενίσχυσης είναι 32.975€.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: