Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Λαθραία τσιγάρα, ναρκωτικά και αντίσταση κατά της αρχής

    Σε επιφυλακή ήταν χθες οι άνδρες του λιμενικού σώματος της πόλης

    Από νωρίς το απόγευμα στο λιμάνι της Πάτρας ξεκίνησαν οι περιπέτειες για το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής.


    Συγκεκριμένα ένας 30χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε κρυμμένος στα ημιαξόνια φορτηγού οχήματος και αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές στελέχους του Λιμενικού Σώματος και προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

    Στη συνέχεια, αντιστάθηκε κατά τη διαδικασία σύλληψης, απωθώντας και σπρώχνοντας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά ο ίδιος και να μεταφερθεί, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Π.Γ.Ν. Πατρών. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξήλθε κανονικά.

    Αργότερα την ίδια μέρα εντοπίστηκαν από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής λίγο πριν επιβιβαστούν σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο αλλοδαποί οδηγοί φορτηγών οχημάτων που μετέφεραν κούτες τσιγάρων.

    Τα λαθραία τσιγάρα ήταν πολύ καλά κρυμμένα μέσα στα φορτηγά και πρόκειτα για 8.620 πακέτα διάφορων επωνυμιών, χωρίς νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης.

    Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, κατέσχεσε τα δύο φορτηγά οχήματα, τις εν λόγω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και επτά κινητά τηλέφωνα.

    Παράλληλα στο λιμάνι συνελήφθη μία 23χρονη αλλοδαπή η οποία μετέφερε μέσα στη βαλίτσα της δύο δέματα που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη.

    Η νεαρή κοπέλα συνελήφθη λίγο πριν μπει στο πλοίο με προορισμό της Ιταλία. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας κατέσχεσε τη ναρκωτική ουσία καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

      Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...