Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Κατηγορητήριο-βουνό για Παναθηναϊκό!

Ενα... θαύμα περιμένει ο Παναθηναϊκός για να γλιτώσει την τιμωρία της έδρας του εξαιτίας των επεισοδίων που έγιναν, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό...
τον οποίο ο διαιτητής Μάνταλος (Αθηνών) διέκοψε προσωρινά. Αλλωστε η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική λόγω της χρήσης δακρυγόνων από την αστυνομία.
Το κατηγορητήριο, με βάσει το οποίο ο Παναθηναϊκός απολογείται αύριο, έχει κάποια... θολά σημεία που μπορεί να εκμεταλλευθεί η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ και κάποια άλλα που μπορούν να τον ... κάψουν.


Τα... θολά σημεία:

1. Δεν αναφέρει ότι οι 300 κρανοφόροι, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και ξεκίνησαν τα επεισόδια με την αστυνομία ήταν οπαδοί του. Για αυτό και οι “πράσινοι” διαρρέουν” ότι ήταν αντιεξουσιαστές, σαν αυτούς που έκαναν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

2.Ο κύριος όγκος των “σκληρών” οπαδών της ομάδας έμεινε στη θέση του.

3. Ο Παναθηναϊκός θα επικαλεστεί προηγούμενες αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, όπου έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί του περί αντιεξουσιαστών, άρα θεωρείται δεδικασμένο!

Ας δούμε τι μπορεί να... κάψει τον Παναθηναϊκό:

1. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι τους 300 έσπευσαν να βοηθήσουν 50 οπαδοί που φορούσαν κασκόλ της ομάδας.

2. Οι ζημιές που προκάλεσαν στη μπουτίκ και σε άλλα καταστήματα του Ολυμπιακού Σταδίου.

3. Ο τραυματισμός τεσσάρων αστυνομικών, εκ των οποίων ο ένας διεκομήσθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αν τα επεισόδια θεωρηθούν εκτεταμένα και επιβληθεί τιμωρία έδρας, ο Παναθηναϊκός (λόγω των γεγονότων στην Καβάλα) είναι υπότροπος και κινδυνεύει με 2-4 αγωνιστικές. Ομως αν στην υπόθεση εμπλακεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να κάνει, αυτός μπορεί να χαρακτηρίσει (για νομικούς λόγους) ευρείας κλίμακας τα επεισόδια και αν επιβληθεί ποινή έδρας, προβλέπεται 1-2 αγωνιστικές.

Τα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού είναι με Ολυμπιακό Βόλου και Αρη.

theplayer.gr

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...