Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο κατηγορούμενος ήταν αλλού...

Ο κατηγορούμενος ήταν αλλού...
Δεν μπήκε στον… κόπο να παρουσιαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου ένας 34χρονος που κατηγορείται ως υπαίτιος πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος για τον θάνατο ενός 65χρονου και το δικαστήριο διέταξε την σύλληψή του.
Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010 θα εκδικάζονταν στο ΜΟΔ Πύργου κακουργηματική υπόθεση με κατηγορούμενο 34χρονο από την ευρύτερη περιοχή Οινιαδών Αιτωλοακαρνανίας, με τις κατηγορίες: α) Διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών με πρόθεση από την οποία επήλθε θάνατος και β) οδήγηση μεταφορικού μέσου υπό την επίδραση ναρκωτικών, από την οποία προέκυψε κοινός κίνδυνος ζωής ανθρώπων.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στο 4ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Αιτωλικού - Νεοχωρίου στις  27/5/2007 και ώρα 19.00, όταν ο κατηγορούμενος οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ΙΧΕ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς το Αιτωλικό, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ηρωίνης και κοκαΐνης (βάσει έκθεσης ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης).

Σε μεγάλη ευθεία και με καλή ορατότητα, στοιχεία που αναφέρονται στην δικογραφία, στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και καθώς ήταν υπό την επίδραση ναρκωτικών ουσιών, το αυτοκίνητό του ξέφυγε της πορείας του και εξήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός πεζού, του άτυχου 65χρονου Παναγιώτη Μπουκάλα, που εκείνη τη στιγμή περπατούσε αμέριμνος.

Στη σημερινή δικάσιμο, ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε στο ακροατήριο, παρόλο που κλητεύθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα.

Το δικαστήριο εξέδωσε απόφαση όπου διατάσσει την σύλληψη του 34χρονου κατηγορουμένου και αναστέλλει την επ’ ακροατηρίω ποινική διαδικασία μέχρις της συλλήψεώς του ενώ παραπέμπει την υπόθεση στον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...