Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

H "φωνή" του ΙΟΝΙΟΝ FM

H \"φωνή\" του ΙΟΝΙΟΝ FM
Είναι μερικά πράγματα σε τούτο τον τόπο που αποτελούν "σταθερές αξίες" για κάποιους, πολλούς, από εμάς. Στον τομέα της ενημέρωσης, πέρα από τις εφημερίδες, ημερήσιες και μη, τα τηλεοπτικά κανάλια, τα blogs & τα portals, δεν θα μπορούσαμε να λησμονήσουμε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ...
... της Ηλείας, που μας ενημερώνουν χρόνια τώρα για τα γεγονότα στο νομό.
Ανάμεσα σε αυτούς, ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει και το ΙΟΝΙΟΝ FM, με 21 χρόνια παρουσίας στα ερτζιανά.
Το IONION FM, με εκπομπές όπως η "Πρωϊνή Περίπολος" (Δημήτρης Κολόκας- Γιώτα Αργυροπούλου) διακρίνεται για την κριτική των κακώς κειμένων, πρoβάλλοντας παράλληλα όλες τις απόψεις, ανεξαρτήτως ιδεολογικοπολιτικής προέλευσης.

Τον τελευταίο καιρό οι συντελεστές του σταθμού εκφράζουν έντονα παράπονα -και από μικροφώνου- για τη συμπεριφορά των ιθυνόντων απέναντι στο ΙΟΝΙΟΝ FM.

Εμείς συμμεριζόμαστε την αγωνία των συναδέλφων για την "επιβίωση" μιας ελεύθερης φωνής στα δημοσιογραφικά πράγματα του τόπου και ευελπιστούμε σε ισομερή και δίκαιη αντιμετώπιση του ιστορικού αυτού σταθμού.

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...