Παίκτες του Ολυμπιακού: Δεν είμαστε καραγκιόζηδες!


«Δεν είμαστε καραγκιόζηδες»
Πέταξαν τα σκουφάκια τους στην πισίνα οι πολίστες του Ολυμπιακού...

Ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός του Ολυμπιακού Νίκος Δεληγιάννης, τονίζοντας πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξαν, καθώς δεν είναι καραγκιόζηδες.

Η κίνηση των παικτών του Ολυμπιακού να πετάξουν στην πισίνα τα σκουφάκια τους μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ήταν μια καθαρά συμβολική κίνηση, η οποία έδειχνε πως πλέον δεν θα υπάρχει συνέχεια. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από τις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας Νίκου Δεληγιάννη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως το ματς κόντρα στον αιώνιο ήταν το τελευταίο.

Αναλυτικά ο Δεληγιάννης τόνισε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι που παίζουμε. Οι παίκτες δεν είναι καραγκιόζηδες, όπως θέλουν να τους παρουσιάσουν, ούτε παίζουν παιχνίδια. Οι παίκτες πονάνε, οι παίκτες είναι απλήρωτοι, είναι αυτοί που παλεύουν για τον Ολυμπιακό τόσα χρόνια και όχι για κάποια άλλη ομάδα. Θέλουμε να υπάρξει λύση.

Το πρόβλημα είναι περισσότερο για τα νέα παιδιά, που δεν είναι τόσο γνωστά στον κόσμο. Κανείς δεν ξέρει πόσο άντεξαν, πόση υπομονή έκαναν τόσο καιρό, αλλά τα όριά τους εξαντλήθηκαν»
24oro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ