Χωρίς Τοροσίδη, Νικοπολίδη ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον ...



Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:30 (Conn X).
 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ δε θα δώσει ούτε τώρα την ευκαιρία στον Κώστα Μήτρογλου να αγωνιστεί.

Οι «ερυθρόλευκοι», στην πρώτη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο τους (σεζόν 2008-09) είχαν αντιμετωπίσει και πάλι τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο, στην ημιτελική φάση. Σε διπλούς αγώνες πέρασαν στον τελικό (2-2 στην Τρίπολη, 2-1 στον Πειραιά), όπου αντιμετώπισαν την ΑΕΚ.

Εκτός των Τοροσίδη, Νικοπολίδη και Μήτρογλου, δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Νέμεθ, Ντουντού και Ρόμενταλ. Δεν αποκλείεται η βασική ενδεκάδα να είναι ίδια με αυτή που έπαιξε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Λάρισα, με τη διαφορά ότι στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Μοντέστο. Δηλαδή, Πάρντο, Μοντέστο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μοϊσές, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Ζαϊρί, Φουστέρ και Μιραλάς.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός αποτελείται από τους Μέγερι, Πάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Ρ. Μπράβο, Μοϊσές, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλο, Γκαλίτσιο, Φετφατζίδη, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ποτουρίδη, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ και Μιραλάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ