Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Οι αποχωρήσεις φέρνουν μεταγραφές!


Έξι, τουλάχιστον, παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου με τους Αντωνίου και Φρέιτας να “τρέχουν” το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού. Με Καρνέζη και Καραγκούνη κόντρα στα Τρίκαλα (20:00) για το Κύπελλο.

Οι εξελίξεις στα διοικητικά των “πρασίνων” αναμφίβολα επηρεάζουν και τα μεταγραφικά της ομάδας. Τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει και περιπτώσεις όπως οι Σχάαρς και Ράκιτιτς δεν έχουν καμία τύχη.
 
Οι Αντωνίου, Φρείτας και Φερέιρα καλούνται να κάνουν ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ εξοικονομώντας χρήματα και παράλληλα να κινηθούν για την απόκτηση νέων καλύτερων παικτών.Ντάνιελ Φερνάντες, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Ελλίνι Δημούτσος, Νταμιάν Πλεσί, Σίντνεϊ Γκοβού και Λουίς Γκαρσία είναι μερικοί από τους παίκτες που ίσως δεν βρίσκονται στην ομάδα από τη νέα σεζόν, ενώ στη λίστα ίσως υπάρχουν και ονόματα εκπλήξεις.
 
Έχοντας λοιπόν λίγα χρήματα στη διάθεση τους, Αντωνίου και Φρέιτας έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ελληνική αγορά, εξετάζοντας περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν τους πράσινους σε θέσεις που “πονάνε”.
Γιώργος Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός), Απόστολος Βέλλιος (Ηρακλής), Κουμορτζί (Πανιώνιος), Αντώνης Λαδάκης (Αστέρας Τρίπολης), είναι μερικοί από τους παίκτες που κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό και οι οποίοι δεν θα κοστίσουν ο κούκος αηδόνι.

Με Καρνέζη και Καραγκούνη
 

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας θα κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τα Τρίκαλα. Ο Πορτογάλος σκέφτεται να βάλει βασικό τον Καρνέζη καθώς και τους Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Σισέ. Θέση διεκδικεί και ο Γκοβού.

 newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...