Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΕΚ έστειλε εξώδικο στη διοίκηση του ΟΑΚΑ

http://www.newsbeast.gr/files/temp/2212AD99C46699E3FE8AB1624145D0B8.jpgΤα όσα κωμικοτραγικά έγιναν το καλοκαίρι όταν η ΑΕΚ αναζητούσε έδρα για τη ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ... έχουν ως αποτέλεσμα την αποστολή εξώδικου στο ΟΑΚΑ για το ποσό των 800.000 ευρώ!


Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου ήταν τέτοια που να μην επιτρέπει στην ΑΕΚ να το χρησιμοποιήσει για τον αγώνα με τους Σκωτσέζους και τελικά αναγκάστηκε να πάει στο Καραϊσκάκη κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους ασφαλείας, για να αποφύγει τον αποκλεισμό.

Όλο αυτό το διάστημα η ΑΕΚ ήθελε να βρει μια λύση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τα χρήματα που χάθηκαν από τα έσοδα εκείνης της αναμέτρησης, αλλά οι άνθρωποι του σταδίου όχι απλά δε συζήτησαν κάτι τέτοιο, αλλά σφράγισαν και μια επιταγή της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Αυτό προκάλεσε την οργή των διοικούντων την Ένωση, που με εξώδικο που έστειλαν στη διοίκηση του ΟΑΚΑ ζητάνε το ποσό των 800.000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη!

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...