Ντου για Μαχαμαντού Ντιαρά

Η σύσκεψη για τα μεταγραφικά που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Πασαλιμάνι είχε σαν αποτέλεσμα... την άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού των ερυθρολεύκων για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή προσθέτοντας δύναμη και ποιότητα όχι μόνο στο καθαρά αμυντικό κομμάτι αλλά και στο να βγαίνει η ομάδα ορθολογικά στην επίθεση.

Όπως από χθες έγραψε το «The Player» η απόφαση είναι οριστική και έχει να κάνει με ένα μπαλαδόρικο αμυντικό χαφ από το… πάνω ράφι. Ζητείται με λίγα λόγια ένας πολυσύνθετος μέσος που θα μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς στη μεσαία γραμμή. Υπάρχει μια λίστα με ονόματα τα οποία έχουν προκριθεί από τους υπεύθυνους και οι επαφές με τους υποψηφίους αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

Οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις μέσω ατζέντηδων πάντως έγιναν.
 
Ο Ολυμπιακός εξετάζει περιπτώσεις αμυντικών χαφ κλάσης όπως για παράδειγμα ο Μαχαμαντού Ντιαρά της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος προτάθηκε και αποτελεί μια σπουδαία επιλογή για τη μεσαία γραμμή.
 
Ο Ολυμπιακός την «ψάχνει» για τον 29 ετών διεθνή από το Μάλι και δεν αποκλείεται να κάνει επίσημη πρόταση προς την πλευρά του από Δευτέρα. 
 
Οι Πειραιώτες δέχτηκαν και χθες προτάσεις για αμυντικά χαφ με τον Ιβοριανό της Σεβίλλης, Ντρι Ρομαρίκ να ξεχωρίζει και να τίθεται στην κρίση του Βαλβέρδε.

Πρώτα Κουμορτζί και μετά Μανιάτης…

Επειδή όμως όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι δύσκολες και ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του μπάλα, οι ερυθρόλευκοι «τρέχουν» το θέμα της απόκτησης του Μπερνάρ Κουμορτζί από τον Πανιώνιο. 
 
Ένας παίκτης στο στυλ που ψάχνει ο Βαλβέρδε ο οποίος δεν κοστίζει πολλά και είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και του Ολυμπιακού, έστω και ως αντίπαλος όλα αυτά τα χρόνια.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έκαναν κουβέντα χθες τόσο για τον Γιάννη Μανιάτη όσο και για τον Γκανέζο μέσο με τον δεύτερο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έρθει άμεσα στον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Μανιάτης το πιθανότερο είναι να μείνει στη Νέα Σμύρνη και να προστεθεί στο ρόστερ των ερυθρολεύκων τον Ιούνιο.



theplayer.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ