Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Και τώρα Κουμορτζί!

Στον Γκανέζο αμυντκό χαφ του Πανιωνίου, Μπεενάρ Κουμορτζί στρέφονται πλέον στον Ολυμπιακό, μετά και την άρνηση της... Βαλενσιέν για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες, και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στο «κλείσιμο» της μεταργραφής.
 
 
Ο Κουμορτζί βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού κι αν μάλιστα δεν υπήρχε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στη μέση, θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα ήδη «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του Γκανέζου άσου του Πανιωνίου μια αξιόπιστη λύση για τα χαφ.
 
Εξάλλου, οι Νεοσμυρνιώτες αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Κουμορτζί, αφού φαίνεται πως είναι αποφασισμένος για το μεγάλο άλμα και δεν δείχνει τόσο ορεξάτος να συνεχίσει να παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
 
Πάντως όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα ο 25χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς εφόσον ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.


24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...