Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντιόγκο στη Σάντος με... 7 εκατομμύρια ευρώ!


Και με τον πλέον επίσημο τρόπο είναι πλέον παίκτης της Σάντος ο Λουίς Ντιόγκο Σάντο, αφού ο βραζιλιάνικος σύλλογος ανακοίνωσε τον ...μονοετή δανεισμό του από τον Ολυμπιακό, μαζί με όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.
 
«Η Σάντος ανακοινώνει τον δανεισμό του επιθετικού Ντιόγκο από τον Ολυμπιακό έως το τέλος του 2011» αναφέρει η ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομάδας, που κάνει λόγο για ποσό 400 χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα καταβάλλει στον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή, ενώ γίνεται λόγος και για οψιόν αγοράς του 70% των δικαιωμάτων του παίκτη, που εφόσον αποφασιστεί να ενεργοποιηθεί, θα βγάλει από τα ταμεία της Σάντος 7 εκατομμύρια ευρώ.
 
Ακόμη, σημειώνεται ότι αν ο παίκτης γυρίσει στον Ολυμπιακό στο τέλος του συμβολαίου του και μέσα στο 2012, πουληθεί με ένα ποσό περισσότερο από 7 εκατομμύρια ευρώ, η Σάντος θα λάβει το 25% της διαφοράς. Δηλαδή, αν ο παίκτης πουληθεί με 8 εκ. για παράδειγμα, η Σάντος θα βάλει στα ταμεία της 250 χιλιάδες ευρώ, που είναι το 25% του 1 εκ. της διαφοράς.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...