ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χορηγία τέλος από Τζίγκερ!


Η αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου από τον Παναθηναϊκό και η ακύρωση του μνημονίου που είχε συμφωνηθεί τον περασμένο ...Σεπτέμβριο με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Νικόλα Πατέρα έχει σαν αποτέλεσμα και την ακύρωση της χορηγίας του Τζίγκερ προς την ομάδας, ύψους 4 εκατ. ευρώ. 
 
Αυτό έγινε γνωστό και επίσημα από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη κατά το Δ.Σ. της Πέμπτης, όταν ο Νικόλας Πατέρας ρώτησε να μάθει τι γίνεται με αυτά τα 4 εκατ. ευρώ που είχαν αρχικά συμφωνηθεί.

 
Ο Τζίγκερ του απάντησε πως αυτό το ποσό είχε συμφωνηθεί κατά την υπογραφή του μνημονίου με την προϋπόθεση ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα πάρει το 25% που παραχωρεί δωρεάν ο μεγαλομέτοχος. Κάτι τέτοιο δεν έγινε οπότε δεν θα δοθεί και η χορηγία των 4 εκατ.
Διαχώρισε τη θέση του
Παράλληλα με γραπτή δήλωση που μοίρασε προς τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης υποστήριξε πως δεν θα εκπροσωπεί πλέον τον Ανδρέα Βγενόπουλο, μιας και δεν τον βρίσκουν σύμφωνο οι απόψεις του. 
 
theplayer.gr 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ