Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ελεύθερος ο Απόστολος Γκλέτσος


Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή του στην Εισαγγελία ο Απόστολος Γκλέτσος... Με άκρατο ενθουσιασμό υποδέχτηκε το συγκεντρωμένο πλήθος την απόφαση, τη στιγμή που ο δήμαρχος Στυλίδας «πνιγόταν» στις αγκαλιές των δικών του ανθρώπων κατά την έξοδό του από το εισαγγελικό γραφείο.

Νωρίτερα, υποδοχή ήρωα επεφύλαξαν εκατοντάδες κόσμου στον Απόστολο Γκλέτσο, κατά την άφιξή του ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πλήθος λαού αποθέωσαν τον δήμαρχο Στυλίδας εν μέσω συνθημάτων «Απόστολε προχώρα μπας και ξυπνήσει η χώρα», για να απαντήσει εκείνος κάνοντας το σήμα της νίκης και φωνάζοντας με ντουντούκα: «Σας αγαπώ»!...

Στο μεταξύ, τα καταστήματα του δήμου δεν θα ανεβάσουν σήμερα ρολά ως ένδειξη συμπαράστασης στον συλληφθέντα τοπικό άρχοντα. Κλειστά θα παραμείνουν και όλες οι δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες, καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο την σύλληψη του δημάρχου τους.

Το δημοτικό συμβούλιο, κέλεσε επίσης όλους τους δημότες να βρεθούν έξω από το χώρο των δικαστηρίων, για τη μεταφορά των οποίων μάλιστα θα ναυλωθεί και πούλμαν!

«Απόστολε προχώρα, γκρέμισέ τα όλα»

Η βροχή δε φαίνεται να αποτελεί τροχοπέδη για όσους θέλουν να συμπαρασταθούν στον δήμαρχο Στυλίδας! Ήδη πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας, με τους δρόμους γύρω από το χώρο να έχουν αποκλειστεί.

Από τους συγκεντρωμένους δε έλειπε ο εκνευρισμός που συνόδεψε την καθυστέρηση στη προσαγωγή του Γκλέτσου στα δικαστήρια. Κατά το στάδιο της αναμονής τους, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξέσπασαν σε συνθήματα: «Απόστολε προχώρα, γκρέμισέ τα όλα», «Απόστολε προχώρα μπας και ξυπνήσει η χώρα».
Έντονη είναι και η παρουσία της αστυνομίας, ενώ στο χώρο έχουν καταφτάσει και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Παρόντες είναι και μέλη των επιτροπών κατά των διοδίων οι οποίοι φτάνουν συνεχώς στη Λαμία προκειμένου να δείξουν τη συμπαράστασή τους.

Skai ...τσακωμός πίσω από τα …κάγκελα

Πρωταγωνιστής μπροστά και πίσω από τα κάγκελα. Ο Απόστολος Γκλέτσος, μέσα από το κρατητήριο είχε τηλεφωνική συνομιλία με την εκπομπή των Λυριτζή-Οικονόμου «Πρώτη Γραμμή» στο Skai η οποία ωστόσο εκτροχιάστηκε επικίνδυνα.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον δήμαρχο αν έχει μετανιώσει για τα τελευταία γεγονότα: «Θα συνεχίσω να ρίχνω τις μπάρες μέχρι να δοθούν οι κάρτες ελευθέρας στους δημότες», απάντησε φανερά ενοχλημένος ο κρατούμενος δήμαρχος.

Η συζήτηση ξέφυγε τον έλεγχο όταν τέθηκε το ζήτημα της ασφάλειας με το άνοιγμα των προστατευτικών στηθαίων. Ο άλλοτε πρωταγωνιστής, απάντησε πως για τη διάνοιξη επιλέχτηκε το καλύτερο δυνατό σημείο ενώ όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν για τη επικινδυνότητα ο Γκλέτσος τους αποκάλεσε άσχετους και εκείνοι του έκλεισαν το τηλέφωνο! Λυριτζής και Οικονόμου ακολούθως έκαναν λόγο για τσαμπουκάδες που περνούσαν στα σίριαλ και στο θέατρο που έπαιζε.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...