Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ένα καμένο αυτοκίνητο και μια "καμένη" σχέση...

Ένα καμένο αυτοκίνητο και μια \"καμένη\" σχέση...
Το να σου κλέψουν το όχημα και να μην το βρεις ποτέ ή, αν είσαι τυχερός, να το βρεις λίγες ημέρες αργότερα είναι συνηθισμένο. Το να στο κλέψουν και να το βρεις καμένο δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Ούτε το να καταδώσεις για να σώσεις τον άνθρωπο σου συμβαίνει κάθε μέρα...


Και κλεμμένο και καμένο
Στη Γαστούνη κάτοικος της πόλης είχε σταθμεύσει το φορτηγάκι του στην διασταύρωση των οδών Σισίνη και Βώζου,  χωρίς να είναι κλειδωμένο και με τα κλειδιά όχι πάνω στη μίζα, αλλά κάτω από το κάθισμα. Οι κλέφτες το πήραν στις έντεκα το βράδυ της Δευτέρας, αλλά η βόλτα δεν ήταν μακρινή.

Μισή ώρα αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν το όχημα να φλέγεται σε αγροτικό δρόμο, δίπλα στην οδό Γαστούνης – Βαρθολομιού. 

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσβησε τη φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το φορτηγάκι.

Τον «έδωσε» η σύζυγος
Νόμιζε πως ο άντρας της είχε «τελειώσει» με τα ναρκωτικά. Όμως όταν κατάλαβε πως υπήρχε συνέχεια, δεν άντεξε και τον κατέδωσε στην Αστυνομία, μαζί με τον άνθρωπο που του προμήθευε τα ναρκωτικά. Ο λόγος για μια σύζυγο που με τον τρόπο αυτό θέλησε να δώσει τέλος στο δράμα που ζούσε μέσα στο σπίτι της.

Η γυναίκα που πήγε το πρωί της Τρίτης στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, εξέπληξε τους αστυνομικούς όταν την είδαν να τους παραδίδει μια χάρτινη συσκευασία με 0,3 γραμμ. ηρωίνης, που όπως είπε τη βρήκε στο μπάνιο του σπιτιού της την προηγούμενη ημέρα.

Τους δήλωσε πως ανήκει στον άντρα της, 32 ετών, που είναι χρήστης ναρκωτικών. Η γυναίκα τους δήλωσε πως προμηθευτής ήταν ένας 35χρονος και το αλισβερίσι είχε γίνει μέσα στο σπίτι τους στον Πύργο.

Οι αστυνομικοί δεν είχαν άλλο από το να διενεργήσουν έρευνα στο σπίτι του ζεύγους, όπου βρήκαν ακόμα μια συσκευασία με 0,4 γραμμ. περίπου και τρεις σφαίρες πολεμικού τυφεκίου. Κατά την έρευνα ο 32χρονος ομολόγησε πως όντως η ποσότητα που είχε παραδώσει η γυναίκα του άνηκε σε εκείνον.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη συνέχεια και στη σύλληψη του 35χρονου προμηθευτή, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε χρήστες στην περιοχή του Πύργου. 

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν μια χάρτινη συσκευασία με 0,5 γραμμ. ηρωίνη, διάφορα χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τηλεκάρτες με ίχνη ηρωίνης, δύο κινητά τηλέφωνα κ.α. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί στον Εισαγγελέα.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...