Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Θα πάμε Eurovision σαν τις γύφτισσες»

ilias.jpg
Την άποψή του για το κόψιμο του Θεοχάρη Ιωαννίδη από τους ημιτελικούς της Eurovision και όχι μόνο εξέφρασε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Το ποιος έχει το πακέτο το αποφασίζει ο κόσμος. Η Eurovision δεν έχει σχέση με τον Ιωαννίδη, αλλά με τον Κορκολή που γράφει το τραγούδι.


Και ο κόσμος επιλέγει, αυτός δεν πληρώνει την ΕΡΤ άλλωστε; Φορέθηκε μια επιτροπή για low profile της Ελλάδας λόγω οικονομικής κρίσης και να πάμε σαν τις γύφτισσες. Έβαλαν κάτι πρόσωπα που δεν υπήρχαν στο προσκήνιο καν».

Απαντώντας στα σχόλια όσων λένε ότι ο Θεοχάρης δεν είναι καν τραγουδιστής, ο Ηλίας Ψινάκης είπε: «Είναι τρελό στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί δεν τραγουδάει η Πρωτοψάλτη ή ο Ρέμος. Δεν είναι πρωτοκλασάτα ονόματα. Είναι όλα νεαρά παιδιά, ριαλιτάκια και τέτοια. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος έχει σπουδάσει στη Νέα Υόρκη, είναι από Γερμανία».

Πώς αντέδρασε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, μόλις έμαθε για τον αποκλεισμό του; «Ο ίδιος έχει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας της μητέρας του και τον αφορά αυτό. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν σε νοιάζει η Eurovision αλλά η μάνα σου».
ΠΗΓΗ: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...