Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Έργα στην Αθηνών-Πατρών διάρκειας 5 μηνών


Έργα στην Αθηνών-Πατρών διάρκειας 5 μηνών
Πέντε μηνών ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που χρησιμοποιούν την εθνική οδό Αθηνών-Πατρών...
 
καθώς από σήμερα τίθενται σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων.


Οι εργασίες αφορούν τόσο την εθνική οδό όσο και τις σήραγγες Καλογερικού και Ραψομάτη στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης- Καλαμάτας.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου καθ' όλο το 24ωρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω εργασιών κατασκευής των Κάτω Διαβάσεων 242 και 243, στον ανισόπεδο κόμβο Δερβενίου του νέου αυτοκινητοδρόμου. Οι ρυθμίσεις αφορούν το τμήμα της εθνικής από τη χιλιομετρική θέση 141+450 έως 142+850.

Από σήμερα, στο πλαίσιο των δοκιμών σεναρίων αντιμετώπισης συμβάντων σε σήραγγες, θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη - Καλαμάτα, στις σήραγγες Καλογερικού και Ραψομάτη.

Συγκεκριμένα, από τις 10:00-14:00 θα γίνονται δεκάλεπτες διακοπές κυκλοφορίας των οχημάτων πριν την είσοδό τους στις σήραγγες.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...