Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Βούλιαξε ο τζίρος των πρακτορείων του ΟΠΑΠ!


Πτώση τζίρου στο 60% παρουσιάζουν όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ τον Ιανουάριο του 2011 σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδίας Πρακτόρων, αποτέλεσμα της κρίσης, αλλά και καθυστέρησης στην υλοποίηση ενεργειών που θα ενίσχυαν τη δραστηριότητα της εταιρείας.
Η πτώση αυτή οφείλεται, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κ. Τοπτσίδη κυρίως στην οικονομική κρίση, αλλά και στην καθυστέρηση στην είσοδο των νέων παιχνιδιών και την ανανέωση των υπαρχόντων ώστε αυτά να γίνουν πιο ελκυστικά.

Η αύξηση των αποδόσεων στο στοίχημα και οι μεγαλύτερες επιστροφές στους παίκτες στα υπόλοιπα παιχνίδια, σύμφωνα με τον κ. Κ. Τοπτσίδη, θα μπορούσαν να τα κάνουν πιο ελκυστικά. «Όμως η διοίκηση του ΟΠΑΠ ενδιαφέρεται περισσότερο για την κερδοφορία παρά για το τζίρο της εταιρείας», καταλήγει ο κ. Τοπτσίδης.

Την ίδια στιγμή οι εξαγγελίες για έναρξη των αδειοδοτημένων παιχνιδιών του ΟΠΑΠ Bingo και Super 4, δεν υλοποιούνται, ενώ ακόμη δεν έχουν εγκριθεί από το υπουργείο τα νέα παιχνίδια στα self-service μηχανήματα που είχε αναγγείλει η διοίκηση από το Νοέμβριο. Πρόκειται για παιχνίδια άμεσης κλήρωσης που η Intralot έχει συμφωνήσει να αναπτύξει ή εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας από τρίτους προμηθευτές για να εγκαταστήσει, οργανώσει και λειτουργήσει από κοινού με την ΟΠΑΠ. Από αυτά, πέντε παιχνίδια θα είναι monitor games, και θα αφορούν, μεταξύ άλλων, κυνοδρομίες, ποδόσφαιρο, bowling και προκύπτουν από την τελευταία σύμβαση ΟΠΑΠ-Ιντραλότ.
Μ. Πρωτονοταρίου
H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΟΠΑΠ Α.Ε. γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, αλλά και ευρύτερα στην Κοινή Γνώμη, ότι οι πληροφορίες περί δραματικής πτώσης του τζίρου των πρακτορείων της κατά τον Ιανουάριο, έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2010, οι οποίες δημοσιεύονται σε ημερήσια οικονομική εφημερίδα και αποδίδονται στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Προπό (ΠΟΕΠΠ), δεν ανταποκρίνονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με την πραγματικότητα.

Τα ακριβή στοιχεία της χρήσης του πρώτου τριμήνου, θα ανακοινωθούν κατά το χρόνο που προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.
http://www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...