Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την ενιαία ενίσχυση


Εκπνέει σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την υποβολή φακέλων από τους φορείς που θέλουν να αναλάβουν τη συγκέντρωση και καταχώριση των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης του 2011 (ΟΣΔΕ) και των...
...ενιαίων δηλώσεων εκτροφής ή καλλιέργειας του ΕΛΓΑ.

Όπως αναφέρεται στο agronews.gr, παρά τις ανακοινώσεις περί αποχώρησής της από τον διαγωνισμό και παρά τις ενστάσεις της, μέλη του διοικητικού της συμβουλίου παραδέχονται ότι η ΠΑΣΕΓΕΣ ετοίμαζε πυρετωδώς όλες τις προηγούμενες μέρες τον φάκελο της υποψηφιότητάς της για να τον καταθέσει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Επίσης, ενημερώνει σε όλη τη χώρα τους αγρότες σαν να είναι αυτή ο φορέας που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη συγκέντρωση και την καταχώριση των δηλώσεων ΟΣΔΕ και των δηλώσεων του ΕΛΓΑ. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός ότι τα στελέχη της Συνομοσπονδίας έχουν κάνει φύλλο και φτερό τον διαγωνισμό και έχουν αναλύσει μέχρι και τα ψιλά γράμματα σε συνεργασία με κάποια… συνεργαζόμενα στελέχη του υπουργείου.

Σκοπός είναι να δουν τι επιπλέον μπορούν να βγάλουν σαν έσοδο για τις Ενώσεις, αφού το ποσό από τον κρατικό προϋπολογισμό είναι δεδομένο: 28,46 εκατ. ευρώ (συν ΦΠΑ).

Η διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ έχει ήδη προτείνει σε κλειστές συναντήσεις με τους προέδρους και τους διευθυντές των ΕΑΣ τη χρέωση του κάθε δικαιούχου προς 10 ευρώ το κομμάτι για την εκτύπωση του αντιγράφου της αίτησης και του ψηφιακού χάρτη!

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ιδιωτικοί φορείς ενδιαφέρθηκαν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και ποιοι τελικά θα υποβάλουν φάκελο, αφού είναι τόσο λεπτό το παιχνίδι των ισορροπιών, που κανείς δεν θέλει να αποκαλύψει ότι συμμετέχει, προτού ανοίξουν οι φάκελοι των προσφορών.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...