Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Κλοπές όπως παλιά…


Τελικά μπορεί να ξαποσταίνουν για λίγο καιρό, αλλά ξανά προς τη δόξα και τις "κλασσικές" αξίες τραβούν. Ο λόγος για τους κλέφτες και τους διαρρήκτες στο νομό, που επέστρεψαν στις συνήθεις κλοπές αλυσοπρίονων, χρυσαφικών, αρνιών και κρεάτων από καταψύκτες...
Στο Στόμιο της Φιγαλείας, βρήκαν πόρτα και μπήκαν οι κλέφτες. Που να φανταστεί ο 70χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού πως σε εκείνες τις ερημιές περνούν και ξένοι με κακές προθέσεις. Τα 1.600 ευρώ που φύλαγε μέσα σε μια νάιλον σακούλα, έκαναν φτερά. Μαζί τους δύο ρολόγια αξίας 100 ευρώ, η ταυτότητά του και διάφορα έγγραφα.

Στη θέση «Δροσελή» των Λεχαινών ο κλεφτοκοτάς της περιοχής επέστρεψε. Αλλά αυτή τη φορά πήρα τέσσερα αρνιά και μια… αρνάδα, συνολικής αξίας 400 ευρώ.

Στο Κατάκολο, άγνωστοι μπήκαν από το παράθυρο σε σπίτι για να πάρουν τα κολιέ με τα μαργαριτάρια, το δαχτυλίδι με το μαργαριτάρι και μια αλυσίδα λαιμού, καθώς και έναν χρυσό αναπτήρα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στα Λεχαινά, οι διαρρήκτες χτύπησαν σπάζοντας την κλειδαριά μονοκατοικίας, μπήκαν μέσα και πήραν τα κρέατα από τον καταψύκτη, αλλά και ρούχα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Στην Αγία Μαύρα, οι κλέφτες ήταν «ταχυδακτυλουργοί». Μπήκαν σε αποθήκη χωρίς να παραβιάσουν την πόρτα. Και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε μια αποθήκη, έκλεψαν τα δύο αλυσοπρίονα… Η αξία τους εκτιμάται στα 1.500 ευρώ.

Στη Λυγιά Βαρθολομιού, οι κλέφτες μπήκαν σε λυόμενο για να πάρουν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μια χρυσή αλυσίδα και ένα χρυσό δαχτυλίδι, αξίας 150 ευρώ.
 iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...