Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ζαγοράκης: "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ 'ΌΛΑ"



Τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από την κεφαλή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, με γραπτή δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.


Αποφασισμένος να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για αποχώρηση του από την διοίκηση του "δικεφάλου", μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο κύπελλο και την απογοήτευση που επικράτησε στην ομάδα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του "δικεφάλου" τόνισε ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα αποχώρησης του και ζητάει συσπείρωση, ενότητα, ειλικρίνεια και ευθύνη στον ΠΑΟΚ.

Η δήλωση του προέδρου της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:


"Όλοι μας ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη μια μεγάλη απογοήτευση. Αφήσαμε το σύλλογο να κάνει μια βουτιά σε μαύρες στιγμές του παρελθόντος, όταν η διχόνοια, η αγωνιστική αδυναμία και η υπερβολή στις αντιδράσεις, ήταν τα κύρια στοιχεία που δεν άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει.

Υπηρετώ το σύλλογο από τη θέση του Προέδρου τέσσερα χρόνια και η εικόνα της Τετάρτης τελικά με πείσμωσε αντί να με αποθαρρύνει. Κάποιοι βιάστηκαν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά μας για να μας ρίξουν πάλι πίσω στην ανυποληψία, όμως εγώ, όσο βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει.

Οι τελευταίες μέρες ήταν ένα καμπανάκι υπενθύμισης για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι, προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία αναγέννησης της ομάδας. Ενότητα, Συσπείρωση, Ειλικρίνεια, Ευθύνη... Ο σύλλογος δεν μπορεί να σταματήσει σε μια στιγμή αγωνιστικής αποτυχίας ή ακόμη και επιτυχίας.

Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται σιγά - σιγά, σίγουρα και με δικά μου λάθη, με δυσκολίες και αναποδιές ενδιάμεσα, στη θέση που του αξίζει. Ο δύσκολος δρόμος που ξεκινήσαμε, όλοι μαζί, είχε ένα σύνθημα: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. Ας το ξαναθυμηθούμε κι ας ξαναδώσουμε στον ΠΑΟΚ, στους εαυτούς μας, όραμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Θόδωρος Ζαγοράκης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΥΓ: Όσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου,  μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...