Στο Σύνταγμα οι ζωγραφιές παιδιών της Ηλείας για την οδική ασφάλεια


Στο Σύνταγμα οι ζωγραφιές παιδιών της Ηλείας για την οδική ασφάλεια
Μερικά από τα έργα που εκθέτουν μαθητές της Ηλείας στο Μετρό του Συντάγματος.

Η πρωτοβουλία του Ομίλου Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας» να διοργανώσει εκδήλωση για την οδική ασφάλεια και τα τροχαία ατυχήματα στον Πύργο Ηλείας είχε συνέχεια…
…και στην Αθήνα, αφού το  Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» αγκάλιασε και προέβαλε τα έργα των παιδιών των νηπιαγωγείων και δημοτικών της Ηλείας που συμμετείχαν  ζωγραφίζοντας και μέσα από τα παιδικά τους μάτια είδαμε την οδική ασφάλεια. «Το ποδήλατο, η μηχανή, το αυτοκίνητο και ο δρόμος» ήταν το θέμα τους.

Συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό στο Σύνταγμα εκτέθηκαν κάποια από τα έργα των παιδιών που επιλέγησαν από το ΙΟΑΣ.  Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στις 21 Μαρτίου θα τελειώσουν σήμερα 23/3 και οι ώρες λειτουργίας είναι 10.00-20.00, όπου εκτός από τα έργα των παιδιών λαμβάνουν χώρα σειρά διαδραστικών παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες.

Οι εκδηλώσεις στο Μετρό του Συντάγματος είναι ορισμένες από αυτές που συμπεριλαμβάνονται στην  4η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας  (που πραγματοποιείται από τις 17 έως τις 24 Μαρτίου 2011).
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ