Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί την 20η Ιουνίου


Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν σήμερα γενέθλιαΟι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στις 20 Ιουνίου έχουν ένα τρόπο να ξυπνάνε δυνατά συναισθήματα στους άλλους και να τους αποκαλύπτουν.
Έχουν την τάση για παραψυχολογικές και προγνωστικές ικανότητες για αυτό θα πρέπει να προσέχουν πολύ την λογική τους. Πρέπει περιστασιακά να ελέγχουν ότι η λογική τους δεν λειτουργεί καθαρά για συναισθηματικούς σκοπούς κάτι που δεν είναι καθόλου λογικό απο μόνο του.

Το να πείθουν τους άλλους είναι μια εξαιρετικά ελκυστική διαδικασία αλλά δυστυχώς δεν έχουν την καλύτερη ανεκτικότητα για τις αντίθετες ιδέες καθώς τις βλέπουν ως απειλές για τις δικές τους. Κάποιοι απο αυτούς φαίνεται να έχουν σύνεση ως προς το κοινωνικό τους περιβάλλον που υποστηρίζει και νοιώθει τις συχνά ακραίες ιδέες τους.

Ούτε οι ίδιοι, ούτε όσοι εμπλέκονται μαζί τους, μπορούν να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι πολύς απο τον ενθουσιασμό τους, την αστάθεια και την περιπέτεια που ξυπνάει μέσα τους, είναι αποτέλεσμα δυνάμεων που πηγάζουν βαθιά στην φύση τους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ή ζωή αυτών των ανθρώπων είναι χαοτική και άμορφη. Μέσα στα πλαίσια των δυνάμεων τους,είναι και η ικανότητα τους να προκαλούν συναίσθημα, να το ελέγχουν και να το καθοδηγούν.

Εκτός απο το να κατέχουν τα συναισθήματα των γονιών, των φίλων, των παιδιών και άλλων κοντινών ατόμων τους, συχνά δεν γνωρίζουν για την έκταση της επιρροής που τους ασκούν. Παρότι είναι πολύ ευαίσθητοι στα συναισθήματα δεν είναι πάντα ευαίσθητη στις ανησυχίες των άλλων σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Συνεπώς είναι σημαντικό για αυτούς να προωθούν στον εαυτό τους τα απλά ανθρώπινα χαρακτηριστικά της ευγένειας, τις σκέψης και της αποδοχής, ενώ παράλληλα αμβλύνουν τις ριζικές αιτίες της ζήλιας, του θυμού και του φθόνου. Πρέπει να μάθουν να εκφράζουν τα συναισθήματα τους με ελεύθερο αλλά μετρημένο τρόπο και να αναπτύσσουν μια αίσθηση ηρεμίας εξωτερικά και εσωτερικά.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...