Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Φρικτές φήμες για βιασμό νεαρού ζευγαριού


Φρικτές φήμες για βιασμό νεαρού ζευγαριούΠολλοί εκτιμούν ότι «κουκουλώθηκε» το περιστατικό

Κλίμα πανικού έχει δημιουργήσει έντονη φημολογία για διπλό βιασμό ενός ζευγαριού νεαρών στα Λεχώνια της Μαγνησίας.
Οι πρώτες «πληροφορίες» ξεκίνησαν επιφυλακτικά να μεταδίδονται από τις αρχές της εβδομάδας, φτάνοντας στα δημοσιογραφικά γραφεία της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» που αναζήτησε το βάσιμο των πληροφοριών, όμως καμία επίσημη πηγή δεν επιβεβαίωσε τον φημολογούμενο φρικτό βιασμό.

Οι φήμες ωστόσο με το πέρασμα των ημερών όχι μόνο δεν καταλάγιασαν, αλλά οργίασαν. Μάλιστα το φημολογούμενο περιστατικό διακινείται ακατάπαυτα μεταξύ Βολιωτών τις τελευταίες μέρες μέσω face book και τοπικών ιστοσελίδων.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και χθες κατηγορηματικά αρνούνταν ότι οι υπηρεσίες της έχουν δεχθεί αναφορά για βιασμό. Κατά συνέπεια καμία έρευνα δεν βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αστυνομικές αρχές, καθώς δεν έχει γίνει καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει το ενδεχόμενο το ζευγάρι, που σύμφωνα με τις φήμες έπεσε θύμα βιασμού, να μην προσέφυγε στην αστυνομία, φοβούμενο για τυχόν πιο άσχημες επιπτώσεις ή θέλοντας για προσωπικούς λόγους να κρύψει την περιπέτειά του.

Πάντως η φημολογία έχει τρομοκρατήσει γονείς και νεαρούς που φοβούνται ότι ομάδα επικίνδυνων κακοποιών κυκλοφορεί ανενόχλητη. Εκτός από την αστυνομία, ούτε άλλη επίσημη πηγή, όπως το Νοσοκομείο όπου σύμφωνα με τις ίδιες φήμες οδηγήθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση το ζευγάρι, επιβεβαίωνε το συμβάν.

Οι έντονες φήμες οδηγούν πολλούς σε σενάρια ότι η «είδηση» που θα μπορούσε να θέσει σε επαγρύπνηση γονείς και να προφυλάξει νεαρούς από παρόμοιο κίνδυνο «κουκουλώθηκε» εξαιτίας της τουριστικής περιόδου κατά ορισμένους και για να μη ξεσπάσει «πόλεμος» κατά άλλους, αφού η φημολογία φωτογραφίζει ως δράστες αλλοδαπούς.

Τα κοινά «στοιχεία» της ιστορίας που ο ένας έχει ακούσει από άλλον θέλουν μια νεαρή κοπέλα περίπου γύρω στην ηλικία των 18 ετών και ο περίπου συνομήλικος σύντροφός της να δέχθηκαν επίθεση τριών - τεσσάρων ατόμων σε παραλία των Λεχωνίων, ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους, να μεταφέρθηκαν στην ακτή, να βιάστηκαν και οι δύο με φρικτό τρόπο και να μεταφέρθηκαν όταν εντοπίστηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου.
NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...