Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ντζούριτς: Συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό



 Ντζούριτς: «Συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό»
Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Ντράγκαν Ντζούριτς με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως έχει...
επέλθει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Λιούμπομιρ Φέισα και τόνισε πως το μόνο που απομένει είναι να γίνει η επίσημη πρόταση.

«Έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει συμφωνία στα οικονομικά ανταλλάγματα αλλά και στο ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει η Παρτιζάν. Έχουμε κρατήσει ένα μικρό ποσοστό των δικαιωμάτων του Λίουμπομιρ γιατί είμαστε βέβαιοι πως στον Ολυμπιακό θα παραμείνει το πολύ για δυο χρόνια», δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο πρόεδρος της Παρτιζάν.

«Θα κάνει μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ και θέλουμε να έχουμε και εμείς όφελος από αυτή», πρόσθεσε ο «ισχυρός άντρας» της Παρτιζάν, ενώ από τα λεγόμενα του φαίνεται η πίστη που έχει στις ικανότητες του 22άχρονου μέσου, παρά το γεγονός πως προέρχεται από τραυματισμό.

«Την Δευτέρα (20/06) περιμένουμε το επίσημο φαξ του Ολυμπιακού με την πρόταση την οποία έχουμε συμφωνήσει. Μόλις το λάβουμε, ο παίκτης θα πάρει το ΟΚ για να πάει στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι διαδικαστικό το θέμα και πως την Δευτέρα το βράδυ ή την Τρίτη (21/06) θα ταξιδέψει για την Αθήνα», κατέληξε ο Ντζούριτς.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...