Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αμαλιάδα: Ληστεία σε επιχείρηση στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου (Νεότερη ενημέρωση 17:05)


Ανάστατο το προσωπικό λίγα λεπτά μετά τη ληστεία...Xθες Τρίτη σημειώθηκε νέα ληστεία στην Ηλεία, αυτή τη φορά στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, κοντά στην Αμαλιάδα, σε επιχείρηση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες
Η πόρτα που έσπασαν οι δράστες με κλωτσιές. δύο άτομα με μηχανάκι 125 κ.εκ. έσπασαν την πόρτα της εισόδου της επιχείρησης, μπήκαν μέσα και υπό την απειλή όπλου άρπαξαν χρηματικό ποσό από μέλος της ιδιοκτησίας της επιχείρησης και έφυγαν προς τον Πύργο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr oι δράστες κρατούσαν πιστόλι και ο ένας από τους δύο φορούσε κράνος. Δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ληστές με κοινό τρόπο δράσης σε σχέση με τις περιπτώσεις στην Κρέστενα και το Επιτάλιο, χωρίς να αποκλείεται για ομάδα δραστών - σπείρα - που χτυπά με διαφορετικά πρόσωπα ανά περίπτωση.

Οι ληστές φτάνοντας στον περίβολο της επιχείρησης επεξεργασίας κρέατος Αφοι Κ. Νικολόπουλοι Farm ΑΕ με το μηχανάκι τους αναζήτησαν ανοιχτή πόρτα να μπουν στο κτίριο και να φτάσουν στο λογιστήριο.

Πίστευαν ότι υπήρχαν χρήματα εκεί, ενώ η εταιρία έχει πάγια τακτική να κάνει όλες τις συναλλαγές της μέσω τράπεζας. Με κλωτσιές έσπασαν την πόρτα εισόδου, που ήταν κλειδωμένη.

Βρήκαν μπροστά τους τον ιδιοκτήτη από τον οποίο ανάγκασαν με την απειλή πιστολιού να τους οδηγήσει στο λογιστήριο όπου πήραν απο μια τσάντα του πήραν το ποσό των 600 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Και όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των εργαζομένων, που έσπευσαν σε βοήθεια του ιδιοκτήτη.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...