Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Καϊλή στον Αlpha: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα!


Καϊλή στον Αlpha: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα!Σταθερή στην απόφασή της για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής εμφανίστηκε η Εύα Καϊλή μιλώντας πριν από λίγο στον alpha.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το μόνο που την καθοδηγεί είναι ο ελληνικός λαός και η γενιά της. Αναφερόμενη στο δημοψήφισμα σχολίασε ότι «είναι δημοκρατική διαδικασία αλλά σε λάθος στιγμή και με λάθος τρόπο. Υπήρχαν πιο σημαντικά ζητήματα στα οποία θα έπρεπε να ρωτήσουμε το λαό».
Δείτε αναλυτικά τις ερωτήσεις του κ. Σρόιτερ και τις απαντήσεις της κας Καϊλή.
Γιατί ψηφίσατε το μνημόνιο;
«Ο εκβιασμός που αισθάνθηκα τότε ήταν από το εξωτερικό. Δεν είχα τα δεδομένα για να υποστηρίξω μια διαφορετική άποψη. Τώρα ο δρόμος υπάρχει. Μας έρχεται η βοήθεια και θέτουμε στον κόσμο ένα εκβιαστικό δίλλημα».
Πως ζητάτε την παραίτηση του πρωθυπουργού;
«Πρέπει όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω και να προτάξουν το εθνικό συμφέρον. Γι αυτό ζήτησα ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής».
Τι θα κάνετε στην ψήφο εμπιστοσύνης;
«Δεν είμαι της λογικής ότι πρέπει να παραιτηθεί ένας βουλευτής που ακολουθεί τη συνείδησή του. Θα περιμένω να δω τα δεδομένα. Δεν έχω σκοπό να κοιτάξω το προσωπικό ή κομματικό συμφέρον».
Εάν ανεξαρτητοποιηθεί και άλλος βουλευτής θα ρίξετε την κυβέρνηση;
«Θα περιμένω τις εξελίξεις. Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα. Ο Πρωθυπουργός γνωρίζει τις θέσεις μου».
ΠΗΓΗ: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...