Αποφασισμένος για δημοψήφισμα ο πρωθυπουργός: "Ολα κρίνονται την Παρασκευή"


Αποφασισμένος για δημοψήφισμα ο πρωθυπουργός: Σε εξέλιξη βρίσκεται το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός ύστερα από τους κλυδωνισμούς στο κυβερνών κόμμα και τις διεθνείς παρενέργειες
που προκάλεσε η αναγγελία της πρόθεσης διεξαγωγής δημοψηφίσματος: "Ολα θα κριθούν την Παρασκευή" φέρεται ειπών προς τα μέλη της κυβέρνησής του ο Γ. Παπανδρέου που εμμένει στην απόφασή του να προχωρήσει στο δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο σχεδιασμός και ο οδικός χάρτης που περιέγραψε μιλώντας την Δευτέρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι "όλα θα κριθούν την Παρασκευή".

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο πρωθυπουργός χρέωσε τους κραδασμούς "στο σύστημα που θίγεται από την ελάφρυνση του χρέους" και το οποίο, όπως είπε, ήταν "φυσικό να αντιδράσει λυσσαλέα".
Υπέρ του δημοψηφίσματος τάχθηκαν με τοποθιετήσεις τους ο Δημήτρης Ρέππας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Πάνος Μπεγλίτης.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ