Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: O ΑΔΕΡΦΟΣ του Αχιλλέα για την ΠΑΡΕΛΑΣΗ, τον ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ και την ΜΟΥΤΖΑ


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: O ΑΔΕΡΦΟΣ του Αχιλλέα για την ΠΑΡΕΛΑΣΗ, τον ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ και την ΜΟΥΤΖΑΣτο Τσαντίρι του Λαζόπουλου ο αδερφός του 15χρονου μαθητή από την Λάρισα έστειλε το δικό του μήνυμα για την μούντζα του αδερφού του στην παρέλαση δια στόματος του Λάκη.

Διαβάστε τι είπε και δείτε πως σχολίασε το μήνυμα αυτό ο παρουσιαστής.
«Έχουν ακουστεί πολλά και για αυτόν και για την οικογένειά μας. Πράγματα αδυανόητα που ουδέποτε υπήρξαν, πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πολυμελλή οικογένειά μας. Τα πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους. Είμαστε 16 αδέρφια που οι γονείς μας είναι ήρωες της καθημερινότητας, που μας μεγάλωσαν με αρχές στερούμενοι στην κυριολεξία τα πάντα και χωρίς ποτέ να χρειαστούν να γλείψουν κανέναν πολιτικό.
Με μοναδικό όπλο την πίστη στον Θεό προσπαθούμε να αντέξουμε την καθημερινότητα που οι πολιτικοί μας ορίζουν.
Ο 16χρονος αδερφός μου δουλεύει το πρωί και πάει το σχολείο το απόγευμα. Τα παιδιά αλλά και όλοι έχουν απηυδήσει με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Αυτή η χειρονομία αντανακλά τα συναισθήματα του μέσου Έλληνα. Η κίνηση αυτή είναι ενός νέου παιδιού που δεν είναι κομματικοποιημένο αλλά είναι πολιτικοποιημένο. Που έχει άποψη για τα πράγματα και είναι έτοιμος να την εκφράσει. Τίμησε τους προγόνους μας, 71 χρόνια μετά, και απαξίωσε τους πολιτικούς αυτής της χώρας για την κατάσταση στην οποία την έχουν φέρει.
Δεν μπορεί να βγαίνει ο κύριος ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ και να μας προσβάλει μη γνωρίζοντας το παραμικρό για την οικογένεια μας, γράφοντας σε άρθρο του στα ΝΕΑ «η πράξη αυτή λέει πολλά για το σπίτι του παιδιού, τους γονείς του, τους δασκάλους του» γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ μουτζώνουν και αυτοί.
Έβαλαν ένα παιδί να μισεί την πολιτεία στην οποία ζει, πριν ακόμη τη ζήσει. Όχι κύριε ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ και κάθε Έλληνα που προλαβαίνεις να βγάλεις συμπεράσματα για ένα παιδί από μία μόνο πράξη του. Μία πράξη δεν αντανακλά όλο το περιβάλλον ενός μαθητή, αλλά την δυσαρέσκειά του για ένα μέλλον που δεν μπορεί να χτίσει γιατί του το γκρεμίζουν καθημερινά.
Τα όνειρά του, οι στόχοι του, οι φιλοδοξίες του πέφτουν στο γκρεμό. Γιατί κάποιοι και όχι αυτός ψήφισαν τους πολιτικούς και τους έδωσαν λαϊκή βούληση. Εμείς όμως είμαστε Έλληνες και οι Έλληνες φτιάχνουν την Ελλάδα.
Και τι αλλάζει με μία μουτζα; Τι αλλάζει με μια μόνο αντίδραση; Η αντίδραση πρέπει να είναι καθολική, πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας. Και αν οι Έλληνες καταλάμε και βάλαμε μυαλό δυστυχώς θα φανεί στις επόμενες εκλογές. Με όλον τον σεβασμό και εκτίμηση στον θεσμό της οικογένειας και της δημοκρατίας.

Ηλίας Μιχαλές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...