Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Λουκέτο" στο ΙΚΑ Βαρθολομιού


Στην υλοποίηση του προγραμματισμού της προχωρά η διοίκηση του ΙΚΑ, όπου χθες έβαλε λουκέτο σε υποκαταστήματα του νομού. Το ΙΚΑ Βαρθολομιού είναι το πρώτο «θύμα»
των μεταρρυθμίσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν καταργείται το ΙΚΑ Λεχαινών και το ΙΚΑ Γαστούνης. Στο τελευταίο μεταφέρεται το ΙΚΑ Βαρθολομιού για λόγους οικονομίας. Τα δύο υποκαταστήματα που απομένουν στον κάμπο της Ηλείας θα εξυπηρετούν τους εκεί ασφαλισμένους.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν πως το «μαχαίρι» στην εκκαθάριση των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ στο νομό Ηλείας δεν μπήκε και τόσο βαθιά όσο αρχικά είχε διαρρεύσει. Μένει όμως να αποδειχθεί στην πράξη συνολικά και όχι μόνο με την περίπτωση των υποκαταστημάτων της βόρειας Ηλείας.

Πλέον το ΙΚΑ Γαστούνης εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους του ιδρύματος κατά τα δύο τρίτα του δήμου Πηνειού (Γαστούνη – Βαρθολομιό), ενώ αυτοί του Τραγανού, μαζί με τους ασφαλισμένους από τη Μανωλάδα έως την Κυλλήνη εξυπηρετούνται στο ΙΚΑ Λεχαινών.

Να θυμίσουμε ότι ο σχεδιασμός ανέφερε για την Ηλεία, τη λειτουργία μόνο δύο υποκαταστημάτων σε Πύργο και Αμαλιάδα, κάτι που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στις υπόλοιπες περιοχές.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...