Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Φιγαλεία: Στάχτη στάβλος με 29 ζώα . . . (video)



Φιγαλεία: Στάχτη στάβλος με 29 ζώα . . . (video)Στις φλόγες παραδόθηκε μέσα σε λίγα λεπτά η περιουσία μιας οικογένειας κτηνοτρόφων στο Φραγκόκαμπο Φιγαλείας.
Το πρωί της Πέμπτης λίγο μετά τις εφτά ξέσπασε η πυρκαγιά
Φιγαλεία: Στάχτη στάβλος με 29 ζώα . . . (video)Φιγαλεία: Στάχτη στάβλος με 29 ζώα . . . (video)Φιγαλεία: Στάχτη στάβλος με 29 ζώα . . . (video)και μέχρι να φτάσουν οι δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, ο στάβλος είχε καταστραφεί και δεκάδες ζώα είχαν βρει τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες.
Συνολικά 25 αρνιά και τέσσερις προβατίνες κάηκαν ζωντανά μέσα στο στάβλο από τη φωτιά. Στο σημείο έφτασαν πρώτα τρία μέλη της Διασωστικής Εθελοντικής Ομάδας Φιγαλείας, λόγω κοντινής απόστασης και ακολούθησαν και οι πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων.
Μαζί με τα ζωντανά και τις εγκαταστάσεις καταστράφηκαν και ποσότητες τροφής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο ιδιοκτήτης του στάβλου την προηγούμενη ημέρα είχε βρει δηλητηριασμένα τα τρία σκυλιά του που φύλαγαν το στάβλο. Η φωτιά εκτιμάται ότι οφείλεται σε εμπρησμό και για το θέμα διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
* Ευχαριστούμε τη Διασωστική Εθελοντική Ομάδα Φιγαλείας για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

Video

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...