Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Γερμανικά goal/goal



pame-stoixima
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες της Bundesliga που διεξάγονται το Σάββατο με τα προγνωστικά στοιχήματος στους περισσότερους από αυτούς να δείχνουν goal/goal και over.


Στη Φολκσβάγκεν Αρίνα, η Βόλσφμπουργκ επιθυμεί όσο τίποτα να επιστρέψει στις νίκες, όμως το έργο της δε θα είναι εύκολο. Το Αννόβερο είναι έτσι κι αλλιώς μια υπολογίσιμη ομάδα, πόσο μάλλον τώρα που η Βόλσφμπουργκ κινείται στη μετριότητα. Χαρακτηριστικό των γηπεδούχων είναι ότι σκοράρουν και δέχονται  γκολ με αρκετά μεγάλη συχνότητα και πολλά παιχνίδια τους κααλήγουν στο over. Ανοιχτά παίζει και το Αννόβερο και τα γκολ δε λείπουν ούτε από τους δικούς του αγώνες. Το 2-2 με τη Σάλκε την τελευταία αγωνιστική αποτελεί ένα καλό παράδειγμα. Ανοιχτό ποδόσφαιρο και ασταθείς άμυνες σημαίνουν πολλά γκολ εκατέρωθεν, με το over να αποτελεί μια καλή περίπτωση για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η Κολωνία υποδέχεται τη Μάιντζ σ’ ένα παιχνίδι αξιοπρόσεκτο, καθώς τις περισσότερες από τις φορές που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες «μιλάει» η έδρα. Οι γηπεδούχοι, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα προσπαθήσουν εκμεταλλευόμενοι την υψηλή επιθετική παραγωγικότητα που τους διακρίνει να δώσουν συνέχεια σ’ αυτήν την παράδοση, απέναντι σε μία αντίπαλο που σε τίποτα δε θυμίζει την πρωταγωνίστρια ομάδα της περσινής σεζόν. Καλύτερη εκτός παρά εντός η Μάιντζ έχει σκοράρει και δεχτεί γκολ στα περισσότερα φετινά της παιχνίδια. Καλό το goal/goal, καλύτερο, όμως το over που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να στείλει ταμείο.

Η Χέρτα ταξιδεύει στη έδρα της Φράιμπουργκ και με οδηγό την παράδοση των έξι νικών στις επτά τελευταίες της επισκέψεις εκεί θα επιδιώξει να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι, από την άλλη πλευρά, με 10 βαθμούς σε 10 αγώνες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και γι’ αυτούς, πλέον, κάθε ματς είναι τελικός. Με πολλά αμυντικά κενά, αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη τους επί της Νυρεμβέργης, θέλουν διακαώς να ξεπεράσουν το εμπόδιο της δήμιου τους Χέρτα. Το ερώτημα είναι, αν μπορούν. Αμυντικά προβλήματα και για τους φιλοξενούμενους, καθώς το τελευταίο διάστημα δέχονται γκολ συχνά. Το goal/goal είναι ένα σημείο που «παίζει» γερά, ενώ και το over φαντάζει πολύ πιθανό.
katerina bititsiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...