Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ Εορτασμού της Ιστορικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 Δημοτικής Ενότητας Βουπρασίας



  
 






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ                                                                  Βάρδα 21-10-2013
ΔΗΜΟΣ  ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ                              Αριθ. Πρωτ. 18134

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

   Α΄ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ- ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ
   Γενικός σημαιοστολισμός, από της 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου, των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., της Αγροτικής  Τράπεζας, των ιδιωτικών καταστημάτων και των κατοικιών, μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
   Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και της Αγροτικής Τράπεζας, καθώς και οδών και πλατειών  κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

   Β΄ ΑΛΛΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
   α) Στις 26 Οκτωβρίου 2013 – Ημέρα  Παρασκευή   
   1- Ομιλίες από ομιλητές, σε ειδικές συγκεντρώσεις στα Σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τις Δημόσιες υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. κ.λ.π. για το νόημα της Επετείου.
   β) Στις 28 Οκτωβρίου 2013 - Ημέρα Δευτέρα 
    1- Ώρα 07:00 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών
    2- Ώρα 10:00 θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό ΄΄Αγίας Τριάδος΄΄ Βάρδας και μετά το τέλος αυτής θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας  η  κα Χρύση Γιαννακού , καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας Γυμνασίου Βάρδας

   3- Μετά τον πανηγυρικό θα γίνει μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων όπου θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές  και αφού τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών, θα ανακρουσθεί ο Εθνικός  Ύμνος.

   4- Μετά τα ανωτέρω θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, προ των επισήμων, στην Π.Ε.Ο Πατρών - Πύργου. 

 5- Τελετάρχης  ορίζεται η  κ. Θανοπούλου   Αναστασία υπάλληλος του Δήμου μας (τηλ: 2623360601, 2623360613)

.6- Στην δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση, την κατάθεση στεφάνων  και τις άλλες εκδηλώσεις καλούνται να πάρουν μέρος: 1) Οι Ιερείς της πόλης, 2) ο Δήμαρχος, 3) Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,4) ο Πρόεδρος και  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, 5) ο Πρόεδρος και τα μέλη της  Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας 6) ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, 7) Εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Κυλλήνης, , 8) Εκπρόσωπος της 117 Π.Μ & Κ.Ε.Α.Τ., 9) Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών 10) Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, 11) οι κ. Δ/ντες και Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, 12) οι Δ/ντες, οι δάσκαλοι και τα Σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, 13) οι κ. Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια των Ν.Π.Δ.Δ., των Οργανισμών και Ν.Π.Ι.Δ., 14) Αντιπροσωπεία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, 15) Εκπρόσωποι Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, τα Συμβούλια των Συλλόγων, Συνεταιρισμών, Οργανώσεων και Σωματείων, 16) Οι διατελέσαντες Δήμαρχοι και όλος ο λαός της πόλης.
   Το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας  παρακαλείται για την τήρηση της τάξης σε συνεννόηση με την τελετάρχη.
Mετά την παρέλαση θα πραγματοποιηθεί δεξίωση των Αρχών και των πολιτών στο Δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας. 

Η δαπάνη των στεφάνων θα επιβαρύνει τους καταθέτες σε συνεννόηση με την τελετάρχη.

                                                                     

                                                         Ο Αντιδήμαρχος

                                                ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...