Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Στην διαδικασία εξοπλισμού τους βρίσκονται τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης


Arvanitis1

Με γνώμονα την λειτουργικότητα


Πλήρως  λειτουργικά για το σύνολο των πολιτών θα είναι σε άμεσο χρόνο τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, τα οποία στην παρούσα χρονική περίοδο βρίσκονται στην διαδικασία εξοπλισμού με την απαραίτητη και εξειδικευμένη υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου να συνδεθούν στο «Νέο TAXIS», το οποίο πλησιάζει στην οριστική ολοκλήρωσή του, όπως έγινε γνωστό  από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης χαρακτήρισε την παραπάνω εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική και, όπως είπε, τα οφέλη για τους πολίτες θα είναι άμεσα δεδομένου ότι θα μπορούν να εξυπηρετούνται σε πλήρη μορφή  στα Γ.Ε.Φ. των Λεχαινών και της Βάρδας.

Ο ίδιος, ευχαρίστησε και την προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας για την άριστη και αποδοτική συνεργασία, την οποία είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα κατά το οποίο συντελέστηκαν όλες οι αλλαγές.

Η προσπάθεια για την δημιουργία των Γραφείο Εξυπηρέτησης των Φορολογουμένων, ξεκίνησε από τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Αρβανίτη το περασμένο έτος.
Κόντρα, στην  πρόταση-εισήγηση για τη δημιουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών εκεί που μέχρι σήμερα λειτουργεί Δ.Ο.Υ. (δηλαδή μόνον στα Λεχαινά), ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Δημοτών ζήτησε τη δημιουργία δύο ΓΕΦ, σε  Λεχαινά όπου λειτουργούσε Δ.Ο.Υ. και στη Βάρδα την ιστορική έδρα του Δήμου.

Μάλιστα, μέσω σχετικής επιστολής  ο Δήμαρχος  είχε εισηγηθεί  τον διαμοιρασμό δύο ατόμων στα Λεχαινά και δύο στη Βάρδα, ούτως ώστε η διεκπεραίωση των φορολογικών υποθέσεων να γίνεται χωρίς κόστος και ταλαιπωρία για τους φορολογούμενους.

Τονίζεται τέλος ότι από την αρχή και στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης των Δ.Ο.Υ. της χώρας η Δημοτική Αρχή στόχευσε στο να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου οι Δημότες  να αποφύγουν πάσης φύσεως  ταλαιπωρία.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...