Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Θρύλος και στη Λισαβόνα, πήρε “Χ”ρυσό βαθμό


Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Μπενφίκα και στο ποδόσφαιρο και στο... πόλο, προηγήθηκε με τον Τσόρι, μία λίμνη στέρησε από τον Φουστέρ το 0-2 και στο 84΄ο Καρντόσο υπέγραψε το τελικό 1-1. Φαβορί πλέον για την 2η θέση οι “ερυθρόλευκοι” που υποδέχονται σε δύο εβδομάδες τους Πορτογάλους. Με 4 γκολ του Ιμπραίμοβιτς η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 5-0 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και καπάρωσε την πρώτη θέση.

Το LIVE του αγώνα

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Κόντρα στην περσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ οι “ερυθρόλευκοι” επέβαλλαν τον ρυθμό τους και αφού ο Μήτρογλου σπατάλησε τρεις ευκαιρίες (6΄, 9΄, 24΄) κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 29΄όταν μετά από μία υποδειγματική αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Τσόρι και αυτός αφού “άδειασε” τον Γκαράι πλάσαρε στα δίχτυα.

Η πίεση ψηλά των ποδοσφαιριστών του Μίτσελ δεν επέτρεπε στην Μπενφίκα να δημιουργήσει και όλα κυλούσαν ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Αυτά στο πρώτο ημίχρονο γιατί στο δεύτερο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε. Η καταιγίδα που ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα στην Λισαβόνα δυνάμωσε, το γήπεδο μετατράπηκε σε λίμνη και οι ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν τεράστιες ευκαιρίες ακόμα και να τρέξουν με τη μπάλα.

Παρόλαυτα ο Ολυμπιακός άντεξε, η Μπενφίκα δεν απειλούσε και αν ήταν πιο τυχερή η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς στο 59΄, όταν ο Φουστέρ σε θέση τετ α τετ έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε τον Αρτούρ αλλά κόλλησε σε μία... λίμνη πριν περάσει την γραμμή.

Τελικά, οι Πορτογάλοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό στο 84΄ όταν ο Ρομπέρτο έκανε άστοχη έξοδο στο κόρνερ και ο Καρντόσο από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Παρί Σεν Ζερμέν με  πρωταγωνιστή τον... σεληνιασμένο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς (4 γκολ) συνέτριψε την Άντερλεχτ εκτός έδρας με 5-0.

Παρά την ισοπαλία ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί για την 2η θέση η οποία όπως όλα δείχνουν θα κριθεί στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, σε δύο εβδομάδες, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η βαθμολογία:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 9 βαθμούς
2. Ολυμπιακός 4 βαθμούς
3. Μπενφίκα 4 βαθμούς
4. Άντερλεχτ 0 βαθμούς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζεζούς):
Αρτούρ, Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Μάτιτς, Ένσο Πέρες (82' Αμορίμ), Γκαϊτάν (82' Ροντρίγκο), Λίμα, Καρντόσο, Όλα Τζον (46' Καβαλέιρο).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Σάμαρη, Μανιάτη, Φουστέρ (69' Γιαταμπαρέ), Βάις (56' Εντινγκά), Ντομίνγκες (88' Μετζανί), Μήτρογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...