Σύμμαχο στον Πάγκαλο βρήκε ο Μητσοτάκης!

Προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος. Ευθύνες για την διαφθορά στην χώρα έριξε και πάλι στους πολίτες, ενώ χαρακτήρισε λαϊκιστή του αισχίστου είδους τον Αντώνη Σαμαρά.

«Μέρος της διαφθοράς δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και οι πολίτες», υποστήριξε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους, αλλά ούτε και να διαιωνίσει το φαινόμενο των συμβάσεων που διαρκώς ανανεώνονταν έως ότου βρεθεί τρόπος για να μονιμοποιηθεί κάποιος.
 
Κληθείς να σχολιάσει το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο κ. Πάγκαλος παρατήρησε: «Αυτό είναι το θέμα; Μου είναι αδιάφορο ποιος το είπε αυτό. Αλήθεια δεν είναι; Τη διαφθορά στη χώρα μας τη διαπιστώνουμε μέρα-νύχτα».
 
Και συνέχισε : «Δεν μετέχει στη διαφθορά αυτός που πηγαίνει στα βουλευτικά γραφεία για να διοριστεί, αυτός που πηγαίνει στα βουλευτικά γραφεία για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του στην Αθήνα;» διερωτήθηκε.
 
«Οι συμβάσεις είναι συμβάσεις. Οι συμβάσεις λήγουν. Οι μόνιμοι θα παραμείνουν μόνιμοι», ξεκαθάρισε.
 
Στο σημείο αυτό κατηγόρησε την κυβέρνηση Καραμανλή ότι αντί να επανιδρύσει το κράτος, όπως έλεγε, διπλασίασε το ποσό που απαιτείται για την καταβολή των μισθών και ημερομισθίων στο Δημόσιο. «Αύξησε τον αριθμό των απασχολουμένων στο Δημόσιο κατά 50%», υποστήριξε, σημειώνοντας πως η χώρα εισπράττει φόρους και δανείζεται «για να πληρώνει δημοσίους υπαλλήλους».
 
Τέλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά «λαϊκιστή του αισχίστου είδους», συμφωνώντας με την εκτίμηση του Κων/νου Μητσοτάκη ότι είναι αφελέστατη η άποψη ότι μπορούν να μειωθούν οι φόροι, να αυξηθούν τα εισοδήματα και να μειωθεί το έλλειμμα.
 
Μέσα στον τελευταίο μήνα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει εμφανιστεί αρκετά προκλητικός.


24ΩΡΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ