Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τρία νοσοκομεία εξαγοράζει το «Υγεία»

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης δραστηριοτήτων της εταιρείας

Σε συμφωνία με τους συνέταιρούς του στην Τουρκία, την οικογένεια Οζτούρκ, για το διαχωρισμό των εταιριών του ομίλου νοσοκομείων Safak, κατέληξε ο όμιλος Υγεία.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Υγεία αποκτά το 100% των νοσοκομείων JFΚ Kennedy, Istanbul Safak και Goztepe Safak, ενώ η οικογένεια Οζτούρκ αποκτά το 100% του ελέγχου στο νοσοκομείο Αvrupa Safak.

Με βάση τη συμφωνία το Υγεία θα καταβάλει στην οικογένεια Οζτούρκ 8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ, προκειμένου να αποκτήσει το 100% των τριών νοσοκομείων και θα μεταβιβάσει το 50% του νοσοκομείου Αvrupa Safak, ενώ η οικογένεια Οζτούρκ θα αναλάβει οφειλές, που ανέρχονται στα 6,35 εκατ. ευρώ, οι οποίες αφορούν τις δραστηριότητες του νοσοκομείου Αvrupa Safak.

Η συναλλαγή αποβλέπει στην αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων του ομίλου Υγεία στην Τουρκία, στην έμφαση σε εξειδικευμένες και κερδοφόρες δραστηριότητες, καθώς και στην κατάκτηση θέσης, που θα επιτρέψει την ωφέλεια από την αναπτυξιακή δυναμική του κλάδου νοσοκομειακής περίθαλψης στην Τουρκία.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι υπό την αίρεση της έγκρισης από την αρμόδια αρχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Τουρκίας.
NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...