Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου

Αύριο, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η κατεδάφιση της παλαιάς γέφυρας του ανισόπεδου κόμβου Πάχης, στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.


Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 15:00 έως τις 07:00 το πρωί της επομένης μέρας και θα γίνουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, που θα κλιμακωθούν μέχρι τον ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στην περιοχή των Μεγάρων, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Μεγάρων και Κινέττας.

- Από 13:00 έως 14:30, η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

- Από τις 14:30 έως περίπου τις 18:00, θα γίνει ολικός αποκλεισμός. Η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας. Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων. Στο διάστημα αυτό, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα στο Πανόραμα.

- Από τις 18:00 περίπου έως τις 07:00 το επόμενο πρωί, η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

- Καθόλη τη διάρκεια των εργασιών, από τις 13:00 της Τετάρτης έως 07:00 το πρωί της Πέμπτης, η κάθετη οδός Πάχης-Μεγάρων, που διέρχεται από τη νέα γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Πάχης, θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία μεταξύ Μεγάρων και Πάχης θα διεξάγεται από τοπικές παρακαμπτήριες οδούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους, στο ανωτέρω χρονικό διάστημα και τμήμα του δικτύου.

Επίσης, απευθύνεται παράκληση στους οδηγούς, που θα διέλθουν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν την απαιτούμενη υπομονή και να μην χρησιμοποιούν τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.
NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...