Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το Ελλάδα-Ισραήλ

Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00

Ενόψει του αποψινού (21:45) αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη του Ισραήλ, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού... Πρωταθλήματος 2012 στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ΕΠΟ προέβη σε διευκρινήσεις όσον αφορά την προσέλευση των φιλάθλων και το τι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους.

Αναλυτικά

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

-Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.

-Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00.

-Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

Επίσης, οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η UEFA απέστειλε εγκύκλιο στις ομοσπονδίες-μέλη της και απαγόρευσε τη χρήση βουβουζέλας σε όλες τις διοργανώσεις δικής της ευθύνης. Συνεπώς, στις θύρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα επιτρέπεται η είσοδος κανενός φιλάθλου με βουβουζέλα.

-Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α1.

Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων, που τιμώνται 10, 20 και 30 ευρώ, θα γίνεται από:

-Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
-Το εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 14:00.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...