Τράκαρε ταξί που μετέφερε μαθητές -Νεότερη Ενημέρωση -



Τράκαρε ταξί που μετέφερε μαθητές -Νεότερη Ενημέρωση -
Σε τροχαίο ενεπλάκη ταξί που μετέφερε μαθητές, πριν από λίγο στον Σταφιδόκαμπο. Και δεύτερο τροχαίο στον δρόμο Αμαλιάδας- Σαβαλίων. 
Νεότερη Ενημέρωση(10:09):
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι μικροί μαθητές είναι καλά στην υγεία τους ενώ για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας ο οδηγός του ταξί.
Νεότερη Ενημέρωση(10:34): To ταξί συγκρούστηκε με "κλούβα" και κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα πλαγίως του δρόμου. Η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή. Οι μαθητές -τέσσερις τον αριθμό σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση- και ο οδηγός του ταξί δεν έχουν τραυματιστεί. Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός του άλλου οχήματος.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, στο τροχαίο στην Αμαλιάδας- Σαβαλίων εμπλέκονται τουλάχιστον 3 οχήματα, το ένα εκ των οποίων είναι ταξί. Σύμφωνα πάντα με τον αυτόπτη, δεν έχουμε τραυματισμούς.

Νεότερη Ενημέρωση(10:59): Το ταξί μετέφερε τέσσερα μικρά παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όπως έχουμε ήδη μεταδώσει, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Στο δεύτερο τροχαίο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο απολογισμός είναι δύο πολύ ελαφρά τραυματίες.

Τελευταία Ενημέρωση(11:19): Κατά την σύγκρουση του ταξί με το φορτηγάκι( που παραβίασε το STOP) στον Σταφιδόκαμπο, ο ηλικιωμένος οδηγός της "κλούβας" εκσφενδονίστηκε έξω από αυτήν.

Η μηχανή του οχήματος έπιασε φωτιά, η οποία κατασβέστηκε πριν επεκταθεί σε όλο το όχημα.

Το ταξί μετέφερε τα παιδιά στο σχολείο τους,στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης,στον Πύργο.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ